Vederlicht Hydraterende Dagcrème

Total Effects Vederlicht Hydraterende Dagcrème met SPF 15

Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
3.9
Beoordelingen 8 lezen
Olay Total Effects 7in1 Anti-Ageing Featherweight Moisturiser SPF 15 50ml
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
3.9
Beoordelingen 8 lezen
  • Absorbeert snel en grondig
  • 7 voordelen in één houden de huid op zijn stralende best
  • Met niacinamide en anti-oxidanten
  • Je huid wordt zacht en kan ademen
  • Breed spectrum beschermingsfactor 15 biedt uva/uvb-bescherming in een niet-vette formule
  • Verstopt de poriën niet
  • Vederlicht en je ziet er jonger door uit
Maak je

routine compleet

Laat het ons weten

Beoordelingen en recensies

Schrijf een recensie
06/10/2022
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

Ik heb goede ervaring met de parfumvrije variant van deze dagcrème. Daar zit echter geen zonnefilter in, dus met de zomer op komst werd het tijd om iets anders te testen. De Olay Total Effects Vederlichte Dagcrème heeft een aangename milde geur, die je lang blijft ruiken. Net als de parfumvrije variant trekt hij goed in de huid. Ik moet hem echter niet te dicht bij mijn ogen opsmeren, want dan gaan ze in de loop van de dag prikken. Dit heb ik vaker bij crèmes met een zonnefilter, dus wellicht is dat normaal. Ik had me bij 'vederlicht' een dunnere crème voorgesteld. Ik vind het een vrije romige, dikke crème. Ik ben er wel tevreden over, want mijn huid voelt goed verzorgd aan. Ik heb het product kunnen kopen via Roamler om te testen voor Olay.
Was deze beoordeling handig voor jou?
05/23/2022
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

Ik heb het product kunnen kopen via Roamler om te testen voor Olay. Ik ben positief over deze crème. Geur is aangenaam. Trekt goed in. Smeert fijn. Heb het gevoel dat mijn huid gladder is. Voelt goed gehydrateert. Pluspunt is dat er al spf 15 in zit. Dus ook meteen zonbescherming. Ik heb nog niet echt kunnen merken dat rimpels minder zichtbaar worden maar dat duurt waarschijnlijk wat langer.
Was deze beoordeling handig voor jou?
05/22/2022
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

Er is weer een nieuwe Olay dagcreme. Die moet ik natuurlijk testen. Het product zit in een fijn pompje met daarin een fris ruikende lekker smeerbare crème. De crème wordt goed opgenomen door mijn huid en voelt lekker aan. alleen krijg ik van deze crème brandende ogen. Niet dat ik de crème in mijn ogen smeer maar er zit iets in wat zorgt dat mijn ogen gaan branden. eerst dacht ik aan spontane hooikoorts maar het blijkt te maken te hebben met deze dagcreme. Dat is jammer. Dus voor nu gebruik ik deze crème alleen voor mijn hals en decolleté en houdt hem uit de buurt van mijn ogen. verder vind ik het een prettig product. Ik heb dit product kunnen kopen via Roamler om te testen voor Olay.
Was deze beoordeling handig voor jou?
Producten

die je misschien ook fijn vindt