Doorgaan naar artikelDoorgaan naar zoeken
Olay logo
Huidverzorgingstips voor

Fijne Lijntjes En Rimpels

4 articles
Sorteer op:
 • alt text

  Alles Over Retinolcrème Voor Onder De Ogen

  Heb je de eerste rimpels gezien of beginnen zich wallen of donkere kringen onder je ogen te vormen? Misschien heb je gehoord over de voordelen van retinol voor een beter uiterlijk van de huid onder je ogen en wil je er meer over weten. Bij Olay zit je goed! Wij hebben de antwoorden op veelgestelde vragen over oogcrèmes die retinol bevatten en vertellen hoe je Olays eigen Retinol24 nacht oogcrème moet gebruiken en hoe dit krachtige bestanddeel je helpt bij specifieke oogproblemen zoals donkere kringen en fijne lijntjes.

 • alt text

  WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN CC- EN BB-CRÈMES?

  Als je wel graag een onderlaag wilt gebruiken maar niet houdt van het zware gevoel, zijn BB en CC-crèmes ideaal voor jou! Deze producten bestaan uit één deel make-up en één deel moisturiser. Ze bevatten een beetje pigment om de kleur van je huid te corrigeren, maar zijn zeer transparant zodat ze natuurlijk aanvoelen en er natuurlijk uitzien. Hoewel BB- en CC-crèmes veel gemeen hebben zijn ze toch niet precies hetzelfde. Ontdek hier wat de verschillen zijn tussen CC- en BB-crèmes, wat de belangrijkste voordelen voor je huid zijn van deze crèmes en hoe je ze als onderdeel van je dagelijkse huidverzorgingsroutine kunt gebruiken.

 • alt text

  Beperken en voorkomen van fijne lijntjes en oogrimpels

  Wijsheid komt met de jaren – en daarmee een acceptatie van wat je wel en niet kunt veranderen. Hoewel je de tijd niet kunt stilzetten, kun je wel de tol beperken die veroudering van je huid eist, vooral als het aankomt op het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels onder je ogen. Olay helpt je rimpels onder de ogen te behandelen.

 • alt text

  Hoe en wanneer breng je BB- en CC-crèmes aan

  Make-up en huidverzorging in één? Ja, graag! BB- en CC-crèmes zijn een goede keuze als je er niet van houdt hoe make-up eruit ziet of aanvoelt, maar wel iets van dekking of kleurcorrectie van een onderlaag of concealer wilt hebben en tegelijkertijd voor je huid wilt zorgen. Vraag je je af hoe en wanneer je voor de beste resultaten BB- en CC-crèmes moet aanbrengen en wat de voordelen zijn van deze multitaskende producten? Lees verder!