Doorgaan naar artikelDoorgaan naar zoeken
Olay logo

HET VERHAAL
VAN OLAY

1952
alt text

THE LOVE STORY

Beauty Fluid, het eerste product van Olay, werd door een apotheker voor zijn vrouw gemaakt. Sindsdien staan wij in dienst van vrouwen en hun huid, met producten die niet alleen werken, maar ook een genot zijn om te gebruiken.

MEER DAN 60 JAAR
alt text

GEWORTELD IN WETENSCHAP

Sinds zijn oprichting heeft Olay het voortouw genomen in innovatie op het gebied van huidverzorging. Dit met een grondige kennis van de huid en met toonaangevende bestanddelen en technologie. Lees hieronder meer over onze wetenschappelijke doorbraken voor de huid.

1991
alt text

ANTI-OXIDANTEN

In 1991 was Olay het eerste massaal geproduceerde huidverzorgingsmerk dat antioxidanten en uva-/uvb-bescherming aanbood. 

2000
alt text

NIACINAMIDE

In 2000 was Olay Total Effects het eerste massale huidverzorgingsassortiment dat het krachtige anti-verouderingsbestanddeel niacinamide introduceerde, ook wel bekend als vitamine B3, waarvan bewezen is dat het de huidbarrière versterkt en helpt bij het herstellen van een jeugdig ogende huid. Niacinamide is een geweldige multitasker tegen tekenen van huidveroudering die zichtbaar worden in de tint, textuur, vergrote poriënpigmentvlekkendroogheid en verlies aan glow en stevigheid. Niacinamide zit nu in bijna al onze producten, gecombineerd met andere krachtige bestanddelen.

2002
alt text

PEPTIDEN

In 2002 was Olay het eerste massaal geproduceerde huidverzorgingsmerk dat van peptiden gebruik maakte. Het belangrijkste bestanddeel van Olay Regenerist is het amino-peptidencomplex (PAL-KTTKS), dat 8 keer zo duur is als platina. Het ondersteunt de natuurlijk aanmaak van collageen voor een steviger ogende huid en beperkt het ontstaan van lijntjes en rimpelsPeptiden zitten in ons Regenerist-assortiment, in combinatie met niacinamide.

2018
alt text

OLAY WHIPS COLLECTIE

In 2018 bracht Olay een nieuwe huidverzoringservaring op de markt met de collectie Olay Whips met Active Rush Technology, voor vrouwen die een moisturiser willen die echt vederlicht aanvoelt maar niets afdoet aan de prestaties.

HEDEN
alt text

VERTROUW OP OLAY

Olay maakt en ontwikkelt elk jaar samen met duizenden vrouwen nieuwe producten. Zo zorgen we ervoor dat we ons aan onze prestatiebelofte houden. Daarom vertrouwen 20 miljoen vrouwen over heel de wereld hun huid elke dag aan OLAY toe.