Doorgaan naar artikelDoorgaan naar zoeken
Olay logo

INGREDIËNTEN

5 articles
Sorteer op:
 • alt text

  Wat is hyaluronzuur en wat zijn de voordelen voor de huid?

  Hyaluronzuur is een krachtige hydrator. Het is een goed idee om in huidverzorgingsproducten op zoek te gaan naar dit bestanddeel, want het beschermt je huid, laat het er voller uitzien en beperkt de aanblik van fijne lijntjes en rimpels. Lees verder en ontdek meer over hyaluronzuur, wat het doet, wat de voordelen voor de huid zijn en hoe je gezichtscrèmes met hyaluronzuur gebruikt om de beste resultaten te verkrijgen.

 • alt text

  Wat is retinol en wat zijn de voordelen ervan?

  Altijd al retinol willen uitproberen, maar bezorgd over huidirritatie? Of heb je veel over retinol gehoord en wil je meer weten? Lees dan verder en ontdek waar retinol goed voor is, zijn voordelen en hoe je het moet gebruiken.

 • alt text

  De voordelen van collageen voor de huid

  Collageen is de laatste jaren niet meer weg te denken in de huidverzorging. Er zijn veel collageen producten en collageen crèmes op de markt zoals, maar weet je er eigenlijk wel genoeg van? Wat is collageen precies? Wat doet het? Welke collageen ingrediënten zijn er? Wat is het verschil tussen collageen en collageenpeptiden? Lees verder en ontdek alles over collageen voor de huid op een begrijpelijke manier en zie hoe Olay kan helpen je huid nog beter te verzorgen.

 • alt text

  Olay’s gids voor peptiden in huidverzorging

  Ontdek de peptide van Olay want hij is kostbaarder dan goud. Bekijk welke peptiden in huidverzorging worden gebruikt en verken het Olay Regenerist-assortiment om de natuurlijke glow van je huid te vernieuwen!

 • alt text

  Alles over niacinamide en de voordelen ervan voor de huid

  Misschien heb je wel eens gehoord over niacinamide of heb je het op de labels van huidverzorgingsproducten gezien en vraag je je nu af waarvoor het wordt gebruikt en hoe effectief het eigenlijk is. Lees verder en leer alles over dit krachtige bestanddeel, wat het doet en hoe jouw huid van niacinamide kan profiteren.