Doorgaan naar artikelDoorgaan naar zoeken
Olay logo
Sun protection factor (SPF) guide

SPF

3 articles
Sorteer op:
 • alt text

  Wat is beschermingsfactor en waarom is dit zo belangrijk?

  Van de zon houden is zo makkelijk. Een brunch op zondag op een heerlijk caféterras, zonnebaden op vakantie, aan de rand van een zwembad met een cocktail – wie kan daar nou nee tegen zeggen? Eventjes in de zon is leuk, maar je huid heeft zonbescherming nodig, hoe lang of wanneer op de dag je ook buiten bent. Waarschijnlijk heb je wel gehoord dat een beschermingsfactor een essentieel onderdeel van je huidverzorgende routine zijn, maar wat betekent beschermingsfactor nou precies? En hoe profiteert jouw huid van een moisturiser met beschermingsfactor? Lees verder en ontdek hoe!

 • alt text

  Zonnevlekken en hoe je ze kunt aanpakken

  Zonnevlekken komen vrij veel voor en iedereen kan er mee te maken krijgen, maar de kans is groter voor mensen met een lichte huid of die ouder zijn dan 40. Hoewel een complete verwijdering erg lastig is, zijn er dingen die je kunt doen om het ontstaan ervan überhaupt te voorkomen. Ontdek wat zonnevlekken precies zijn, hoe je ze kunt voorkomen en hoe je het ontstaan ervan kunt beperken voor een egalere, jonger ogende huid.

 • alt text

  Huidverzorgingsadvies in warme en vochtige klimaten

  Een beetje vochtigheid kan goed zijn om je huid zacht en gehydrateerd te houden. Maar als het water in de lucht 50 procent of meer is, kan je huid er zweterig en glimmend gaan uitzien en dit kan zelfs tot uitslag leiden.