Doorgaan naar artikelDoorgaan naar zoeken
Olay logo

OLAY’S GIDS VOOR PEPTIDEN IN HUIDVERZORGING

8 minuten

Ontdek de peptide van Olay want hij is kostbaarder dan goud. Bekijk welke peptiden in huidverzorging worden gebruikt en verken het Olay Regenerist-assortiment om de natuurlijke glow van je huid te vernieuwen!

  WAT ZIJN PEPTIDEN?

  In lekentaal zijn peptiden ketens van aminozuren die als bouwblokken voor eiwitten fungeren. Eiwitten spelen een vitale rol in vrijwel alle biologische processen en maken 20% van het menselijk lichaam uit, inclusief je huid die voor zo'n 75% uit collageen bestaat. Collageen is het eiwit dat het meest voorkomt in je lichaam. Het is cruciaal voor de conditie en stevigheid van je huid en zorgt ervoor dat je een stralende, gezond uitziende glow hebt.

  WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN HUIDVERZORGING MET PEPTIDEN?

  Peptiden zijn een van de meest geliefde bestanddelen in huidverzorging – en terecht. Lees verder om te weten te komen hoe je door peptiden het jeugdige uiterlijk van je huid kunt behouden!

  1. BEPERKT HET ONTSTAAN VAN FIJNE LIJNTJES EN RIMPELS

  Niet alle peptiden worden op dezelfde manier gemaakt. Er zijn peptiden die op natuurlijke wijze de huid niet goed binnen kunnen dringen. Daarom hebben we onze peptide gecombineerd met een palmitoylgroep om de penetratie een handje te helpen. De peptide die wij gebruiken in Olay Regenerist heet palmitoyl pentapeptide-4. Meerdere klinische studies hebben aangetoond dat dit het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels en een gladder ogende huid oplevert.

  2. ZACHT VOOR DE HUID

  Peptiden zijn zacht en toch effectief voor alle huidtypen en leeftijden. Huidverzorgingsproducten die dit bestanddeel bevatten zijn een uitstekende keuze voor een gevoelige huid, omdat peptiden minder irriterend kunnen zijn dan sommige anti-verouderingsbestanddelen, zelfs op gevoelige plekken zoals de huid rond de ogen.

  Peptiden werken ook goed samen met andere bestanddelen en beperken de eigen effecten of die van andere bestanddelen niet. Als een tweede peptide wordt gebruikt, worden de anti-verouderingseffecten versterkt.

  HOE WERKEN PEPTIDEN?

  De reden voor het wijdverspreide gebruik van peptiden in huidverzorgingsproducten is dat ze, vergeleken met collageenmoleculen, klein genoeg zijn om de huid binnen te dringen.

  Als ze eenmaal je epidermis voorbij zijn, sturen peptiden een signaal naar je huid om zichzelf te gaan repareren door voor een impuls in de aanmaak van collageen te zorgen, met een gezonder uitziende huid als resultaat.

  Regenerist Niacinamide Dagcrème, 50ml
  Product

  Regenerist Niacinamide Dagcrème

  Dagcrème

  Ontdek

  HOE OLAY GEBRUIK MAAKT VAN PEPTIDEN IN HUIDVERZORGING

  De producten in het OlayRegenerist-assortiment zijn geformuleerd met huidverstevigende pentapeptiden (een keten van vijf aminozuren), waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze fijne lijntjes en rimpels beperken.

  Geef je huid de vijfsterrenbehandeling met het Olay Regenerist-assortiment, ontdek de producten hier:

  OLAY REGENERIST 3-ZONE VERSTEVIGENDE DAGCRÈME

  Vernieuw de natuurlijke glow van je huid met Olay Regenerist 3-zone Verstevigende Dagcrème voor Hydratatie, Olay's meest hydraterende moisturiser.

  Doordrenkt met Olay's vitamine B3 (niacinamide) en peptiden, dringt zijn vochtbindende formule door tot 10 lagen diep onder het huidoppervlak en zorgt voor een optimale vernieuwing van de oppervlaktecellen. De crème hydrateert de huid gedurende 24 uur en vernieuwt en verstevigt de huid zichtbaar.

  OLAY REGENERIST WHIPS DAGCRÈME MET SPF 30

  Vergeet een plakkerig of vet gevoel na het aanbrengen van een dagcrème met beschermingsfactor en ga voor Olay Regenerist Whips Dagcrème met SPF 30. Onze moisturiser met beschermingsfactor beschermt je huid niet alleen tegen schadelijke uv-stralen, maar hydrateert je huid op actieve wijze en egaliseert je huidskleur. De aanblik van pigmentatie wordt beperkt met een stralende, gladde en zachte huid als gevolg.

  alt text
  Product

  Regenerist Whip Dagcrème met SPF 30

  Dagcrème SPF

  Ontdek

  OLAY REGENERIST 3-ZONE ANTI-VEROUDERINGS NACHTCRÈME

  Word wakker met een intens gehydrateerde, stevigere en jonger ogende huid met Olay Regenerist 3-zone Anti-Verouderings Nachtcrème.

  Doordrenkt met Olay's vitamine B3 (niacinamide) en peptiden, dringt zijn geurvrije formule door tot 10 lagen diep onder het huidoppervlak en zorgt voor een optimale vernieuwing van de oppervlaktecellen. De crème is ontworpen om een intense hydratatie te leveren, zodat de oppervlaktecellen zich 's nachts kunnen herstellen.

  OLAY REGENERIST 3-ZONE VERSTEVIGEND SERUM

  Laat een zichtbaar steviger huid zien met Olay Regenerist 3-zone Verstevigend Serum.

  Boordevol vitamine B3 en peptiden, dringt Olay's ultralichte serum door tot 10 lagen diep onder het huidoppervlak en zorgt voor een optimale vernieuwing van de oppervlaktecellen. Het is speciaal ontworpen om de elasticiteit van je huid te verbeteren en je huid merkbaar steviger te maken. Dit anti-verouderingsserum absorbeert snel en geeft geen vettig gevoel.

  OLAY REGENERIST WHIPS DAGCRÈME

  Olay Regenerist Whips Dagcrème levert krachtige resultaten zonder een zwaar gevoel. Deze revolutionaire, vederlichte versie van de Olay Regenerist moisturiser voor het gezicht voelt als een opgeklopte gezichtscrème aan. De crème wordt bij contact vloeibaar voor een snelle absorptie en een ademend gevoel.

  Met zijn formule van niacinamide (vitamine B3) en peptiden zorgt deze moisturiser voor het gezicht voor een actieve hydratatie om de elasticiteit en stevigheid van de huid te verbeteren. Zo krijg je een gelifte look en zijn fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar.

  Olay Regenerist Whip Cream werkt als een primer én als moisturiser. Daarom zie je een huid die er glad, mat en glansvrij uitziet, waarop meteen make-up kan worden aangebracht.

  OLAY REGENERIST 3-ZONE VOCHTINBRENGENDE CRÈME MET SPF 30

  Vernieuw de natuurlijke glow van je huid en bescherm de huid tegen schadelijke uva- en uvb-stralen met Olay Regenerist 3-zone Vochtinbrengende Crème met SPF 30.

  Doordrenkt met Olay's vitamine B3 (niacinamide) en peptiden, dringt zijn vochtbindende formule door tot 10 lagen diep onder het huidoppervlak en zorgt voor een optimale vernieuwing van de oppervlaktecellen. De crème hydrateert de huid gedurende 24 uur en vernieuwt en verstevigt de huid zichtbaar. Specifiek ontworpen met beschermingsfactor 30 om de huid te beschermen tegen schadelijk uva- en uvb-stralen.

  PEPTIDEN VOOR DE HUID IN EEN NOTENDOP

  Kortom, hoe meer peptiden je huid heeft, des te meer collageen er wordt aangemaakt met minder zichtbare tekenen van ouderdom en een jeugdige, stralende huid tot gevolg.

  Een consistent gebruik van producten vol met peptiden, als onderdeel van je dagelijkse huidverzorgende routine, resulteert in een stevigere, gladdere huid, meer elasticiteit en een jeugdigere, strakkere uitstraling.

  ARTIKELENDIE JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT VINDT

  alt text

  Wat is retinol en wat zijn de voordelen ervan?

  2 minuten

  Altijd al retinol willen uitproberen, maar bezorgd over huidirritatie? Of heb je veel over retinol gehoord en wil je meer weten? Lees dan verder en ontdek waar retinol goed voor is, zijn voordelen en hoe je het moet gebruiken.

  alt text

  Wat is hyaluronzuur en wat zijn de voordelen voor de huid?

  2 minuten

  Hyaluronzuur is een krachtige hydrator. Het is een goed idee om in huidverzorgingsproducten op zoek te gaan naar dit bestanddeel, want het beschermt je huid, laat het er voller uitzien en beperkt de aanblik van fijne lijntjes en rimpels. Lees verder en ontdek meer over hyaluronzuur, wat het doet, wat de voordelen voor de huid zijn en hoe je gezichtscrèmes met hyaluronzuur gebruikt om de beste resultaten te verkrijgen.

  alt text

  Alles over niacinamide en de voordelen ervan voor de huid

  2 minuten

  Misschien heb je wel eens gehoord over niacinamide of heb je het op de labels van huidverzorgingsproducten gezien en vraag je je nu af waarvoor het wordt gebruikt en hoe effectief het eigenlijk is. Lees verder en leer alles over dit krachtige bestanddeel, wat het doet en hoe jouw huid van niacinamide kan profiteren.

  ROUTINEDIE WIJ AANBEVELEN

  01 REINIG

  alt textalt text

  CLEANSE DETOX & GLOW DAGELIJKSE SCRUB

  Dagelijkse Scrub

  Exfolieert en zuivert

  02 STIMULEER

  alt textalt text

  Regenerist 3-zone Verstevigend Serum

  Serum

  Verstevigt en hydrateert

  03 BEHANDEL

  Niacinamide 24 + Vitamine E Oogcrème

  Niacinamide 24 + Vitamine E Oogcrème

  Oogcrème

  Hydrateert en Vernieuwt

  04 BRENG VOCHT IN

  alt textalt text

  Regenerist 3-zone Vochtinbrengende Crème met SPF 30

  Dagcrème SPF

  Hydrateert en beschermt

  Deel dit artikel: