Doorgaan naar artikelDoorgaan naar zoeken
Olay logo
Huidverzorgingstips voor

Anti- Aging

10 articles
Sorteer op:
 • alt text

  HOE HERSTEL JE HET COLLAGEENGEHALTE IN JE HUID

  Collageen is een belangrijk eiwit dat rijkelijk aanwezig is in het menselijk lichaam. Het werkt als een bouwsteen in je huid, botten, spieren, pezen, kraakbeen, hoornvlies, bloedvaten en zelfs in je tanden. Collageen zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Met het verstrijken van de jaren neemt de aanmaak van collageen in het lichaam af. De vraag die dan rijst is hoe je het collageengehalte in je huid kunt herstellen. Lees verder en ontdek waardoor collageen afneemt en wat je kunt doen om dit belangrijke eiwit te herstellen en de stevigheid van je huid te behouden.

 • alt text

  Hoe Je De Elasticiteit Van Je Huid Kunt Verbeteren

  De wetten van de zwaartekracht vertellen ons dat wat omhoog gaat ook weer naar beneden moet komen. Helaas kan hetzelfde over je huid worden gezegd. Naarmate je ouder wordt, kan de huid aan stevigheid verliezen ten gevolge van een natuurlijk verlies en verslechtering van collageen en elastine — twee eiwitten die in de onderste lagen van de huid worden aangetroffen die de basis vormen voor zijn strakheid en elasticiteit.

 • alt text

  Hoe Zorg Je Voor Je Huid Als Je In De 30 Bent

  Ben je op zoek naar de beste huidverzorgingsproducten en tips over hoe je voor je huid kunt zorgen nu je in de 30 bent? Wil je je huidverzorgingsroutine verbeteren en er zo lang mogelijk jonger uit blijven zien? Olay heeft goede tips om je huid er fris, stralend en gezond uit te laten zien. Ontdek hoe je de eerste tekenen van verouderende huid aanpakt, waarom retinol een belangrijk onderdeel is van een geweldige huidverzorgingsroutine en welke stappen je elke dag kunt nemen om de tekenen van ouderdom, zoals oneffen huidtint en pigmentvlekken op je gezicht kunt tegengaan.

 • alt text

  De tekenen van ouderdom en wanneer je anti-aging producten moet gebruiken

  Onze huid verandert met de jaren en iedereen krijgt met veroudering te maken, zelfs als je de beste genen hebt. De zichtbare tekenen van huidveroudering worden door een mix van factoren veroorzaakt zoals genetica, waar we geen controle over hebben. Andere, zoals hoe we voor onze huid zorgen, hebben we wel in de hand. Onze studie in samenwerking met het bedrijf in persoonlijke genetica 23andMe, waarbij meer dan 155,000 mensen waren betrokken, heeft laten zien dat huidverzorgende gewoontes een grotere rol spelen dan genetica wanneer het over tekenen van ouderdom gaat. Ja, dat heb je goed gehoord! Dit betekent dat je heel veel voor je huid kunt doen en de tand des tijds beter kunt weerstaan. Lees verder en ontdek de meest voorkomende tekenen van huidveroudering, welke factoren het huidverouderingsproces versnellen en welke stappen je kunt nemen om er langer jonger uit te zien.

 • alt text

  Anti-verouderings huidverzorging voor veertigers

  Wie zegt dat je er zo uit moet zien als dat je oud bent? Met de ongelooflijke wetenschappelijke vooruitgang in huidverzorging kunnen vrouwen in de veertig er net zo bruisend uitzien als in hun jongere jaren. Laten we eens naar een paar veelvoorkomende problemen in huidverzorging kijken en hoe je de prachtigste huid kunt krijgen — er zijn geen drastische handelingen voor nodig.

 • alt text

  Olay’s anti-verouderende huidverzorgingsroutine

  Wil jij je zelfverzekerd voelen in je eigen huid? Wil jij stappen zetten om een gezonde en frisse uitstraling te behouden? Ontdek met Olay een anti-verouderende huidverzorgingsroutine die de jeugdige gloed van je huid verbetert, zodat anderen naar je leeftijd kunnen blijven raden.

 • alt text

  Olay-gids: Een oogcrème gebruiken

  Je ogen mogen dan wel de spiegel van je ziel zijn, maar ze geven niet al je geheimen prijs! Vooral niet die van de datum op je rijbewijs. Je zou kunnen overwegen een oogcrème aan je routine toe te voegen om je ogen er zo fris uit te laten zien als jij je voelt, maar misschien heb je er nog wat vragen over – zoals wat de voordelen van een oogcrème voor je huid zijn, op welke bestanddelen je moet letten en hoe je hem moet aanbrengen voor de beste resultaten. Lees verder en kom nog veel meer te weten!

 • alt text

  Werken anti-verouderingscrèmes? Onze experts lichten toe

  Als het gaat om anti-veroudering willen we een beautycrème die echt werkt. En waarom niet? We willen er allemaal zo goed mogelijk uitzien. Maar zijn anti-verouderingscrèmes te mooi om waar te zijn of werken ze echt?

 • alt text

  Huidverzorging als je in de 20 bent

  Als jij een doorsnee twintiger bent, zijn de hormonen tot rust gekomen en zijn de door puberteit veroorzaakte vlekken verdwenen. Maar als je in de 20 bent, heb je hele andere huidverzorgingsproblemen: van onverwachte uitslag/vlekken tot de eerste tekenen van verouderende huid. Maar via een paar eenvoudige stappen is het geen probleem om je huid mooi en stralend te houden.

 • alt text

  Anti-aging huidverzorging als je in de 50 bent

  Als je in de 50 bent, voel je je waarschijnlijk jaren jonger dan de leeftijd die op je rijbewijs staat. En als je zorgvuldig bent geweest met zonbescherming en een regelmatige huidverzorgingsroutine, zie je er misschien ook wel jaren jonger uit dan je leeftijd. Maar ook als dat niet het geval is, is het nu een prima moment om een stapje verder te gaan met effectieve anti-veroudering huidverzorgingsproducten waarmee je er zo jong uit kunt zien als dat je je voelt. Lees verder en ontdek de meest voorkomende huidproblemen voor vrouwen in de 50 en hoe je er wat aan kunt doen met geweldige huidverzorgingstips. Ontdek ook waarom het huidverzorgingsbestanddeel retinol, plus veranderingen in je levensstijl zoals beter slapen en sporten, wonderen kunnen doen voor jouw huid.