Skin Care in Your 20s

Huidverzorging als je in de 20 bent

Created with Lunacy1 minuut
Als jij een doorsnee twintiger bent, zijn de hormonen tot rust gekomen en zijn de door puberteit veroorzaakte vlekken verdwenen. Maar als je in de 20 bent, heb je hele andere huidverzorgingsproblemen: van onverwachte uitslag/vlekken tot de eerste tekenen van verouderende huid. Maar via een paar eenvoudige stappen is het geen probleem om je huid mooi en stralend te houden.

Vlekken steken nog steeds de kop op

De stijgende hormoonspiegel en de gevreesde uitslag van je tienerjaren mogen dan zijn afgezwakt, je hebt nog steeds te kampen met de hormonale veranderingen van je maandelijkse periode. Huiduitslag komt meestal net voor of tijdens je periode voor.

Andere veelvoorkomende oorzaken van uitslag voor vrouwen in de 20 zijn stress, voeding en gebrek aan slaap.

Nu al tekenen van ouderdom?

Vraag elke dermatoloog wat je nu al kunt doen om in de toekomst verouderende huid te voorkomen dan luidt het antwoord zonder twijfel: draag zonnebrandcrème. Kies een moisturiser met breed spectrum en een beschermingsfactor van 15 of hoger. De beschermingsfactor beschermt tegen uva-stralen die tekenen van ouderdom veroorzaken en uvb-stralen die een verbrande huid veroorzaken. Zonnebrandcrème moet elke dag worden aangebracht, het hele jaar door, zelfs tijdens de winter.

4 manieren om als je in de 20 bent voor je huid te zorgen

  1. Reinig. Reinig je gezicht twee keer per dag om overtollig vet, vuil en make-up te verwijderen.

  2. Exfolieer. Door huid met een reiniger of apparaat te exfoliëren, verwijder je eigenlijk een laag dode huid die anders je poriën zou verstoppen. Exfoliëren is een uitstekende manier om onzuiverheden te voorkomen, omdat huid er stralend door blijft uitzien vanwege de snellere celvernieuwing aan het oppervlak.

  3. Breng vocht in. Breng na de reiniging een moisturiser aan met een breed spectrum beschermingsfactor van minimaal 15. En vergeet de moisturiser 's nachts niet. Neem de tijd om te hydrateren door een moisturiser aan te brengen met vitale bestanddelen zoals aloë, vitamines E, B3 en pro-vitamine B5 die je huid soepel en stralend houden.

  4. Sla je ogen niet over. Als twintiger is het moment gekomen om een oogcrème aan je dagelijkse routine toe te voegen. Door de dunne huid onder je ogen te hydrateren, verlicht je gezwollenheid en donkere kringen en voorkom je fijne lijntjes in de toekomst.

PRODUCT
Olay Eyes Ultimate Oogcrème

Voor ogen die er jonger uitzien

Het is gemakkelijk om een gezond ogende, frisse huid te behouden met een eenvoudige huidverzorgingsroutine voor twintigers. Vandaag voor je huid zorgen levert morgen een net zo stralend en mooi resultaat op.