Doorgaan naar artikelDoorgaan naar zoeken
Olay logo

Hoe Zorg Je Voor Je Huid Als Je In De 30 Bent

5 minuten

Ben je op zoek naar de beste huidverzorgingsproducten en tips over hoe je voor je huid kunt zorgen nu je in de 30 bent? Wil je je huidverzorgingsroutine verbeteren en er zo lang mogelijk jonger uit blijven zien? Olay heeft goede tips om je huid er fris, stralend en gezond uit te laten zien. Ontdek hoe je de eerste tekenen van verouderende huid aanpakt, waarom retinol een belangrijk onderdeel is van een geweldige huidverzorgingsroutine en welke stappen je elke dag kunt nemen om de tekenen van ouderdom, zoals oneffen huidtint en pigmentvlekken op je gezicht kunt tegengaan.

Wat zijn de eerste tekenen van verouderende huid?

Vrouwen zeggen vaak dat ze een nieuw vertrouwen voelen wanneer ze de dertig voorbij zijn. Maar hun huid kan de eerste tekenen van ouderdom gaan vertonen. Oneffen huidtint, pigmentvlekken, fijne lijntjes, hyperpigmentatie, grotere poriën, een doffer ogende en droge huid zijn meestal de boosdoeners.

Is het oké anti-aging producten te gebruiken als je in de 30 bent?

Absoluut! Als je met de eerste tekenen van verouderende huid te maken krijgt, is het tijd om in actie te komen en je huid een handje te helpen er zo lang mogelijk jonger uit te blijven zien. Ook als je nu geen huidproblemen hebt, kun je nog steeds maar beter zo vroeg mogelijk goede huidverzorgingsgewoontes aanleren om zo lang mogelijk een gezonde, stralende huid te behouden.

Reinig elke dag

Reiniging is altijd de eerste stap. Met een voorzichtige reiniging is je huid klaar voor het aanbrengen van andere huidverzorgingsproducten.

Door 's morgens en 's avonds make-up en vuil voorzichtig van je gezicht te verwijderen, zorg je ervoor dat de huidverzorgingsproducten die je gebruikt, zoals serums en moisturisers, een maximaal effect hebben.

Bekijk onze Reinigingscollectie om te zien wat voor jou het beste is.

Gebruik een toner en exfolieer

Toners en exfolianten kunnen je huid verder voorbereiden zodat alle voedende bestanddelen in het serum en de moisturiser, die je hierna aanbrengt, beter zullen worden opgenomen. Lees eerst de productaanwijzingen omdat niet alle exfolianten voor dagelijks gebruik geschikt zijn.

Behandel het gebied rond de ogen

De gevoelige huid rond je ogen is meestal de eerste plek waar zich fijne lijntjes ontwikkelen omdat de huid er veel dunner is dan op de rest van je gezicht. Probeer 's nachts onze Olay Retinol24 Nachtoogcrème en in de morgen merk je dat er minder fijne lijntjes en donkere kringen zijn.

Breng een anti-aging serum aan

Wordt je huid erg vaak droog? Droge huid is niet ongebruikelijk bij dertigers, maar met de juiste huidverzorgingsproducten kun je dit probleem aanpakken. Wij bevelen aan dat je voordat je een moisturiser aanbrengt een anti-aging serum gebruikt om een droge huid en andere huidproblemen te behandelen.

Serums hebben vaak een geconcentreerde hoeveelheid van een belangrijk actief bestanddeel en kunnen rijk zijn aan anti-aging bestanddelen. Olays Retinol24 Nachtserum bevat ons eigen retinoïdecomplex-formule met vitamine B3, die 's nachts aan het werk gaat om het uiterlijk van je huid te transformeren.

Sommige serums moeten in de morgen worden aangebracht, andere zijn 's nachts krachtiger.

Gebruik een moisturiser om je huid te hydrateren

Om droge huid aan te pakken en er goed voor te zorgen, is hydratatie essentieel zowel 's morgens als 's avonds, met name als je in de 30 of ouder bent.

Het vinden van de moisturiser met de juiste bestanddelen die voor je huid zorgen is een belangrijk onderdeel van elke anti-aging huidverzorgingsroutine. Zoek naar bestanddelen zoals glycerine, want dit helpt de huid bij het opnemen van vocht om je huid te hydrateren. Om het natuurlijke vernieuwingsproces van je huid te ondersteunen, zou je ook een moisturiser kunnen uitproberen met niacinamide en peptiden om je huid er jong en fris uit te laten zien.

De dag beginnen met een vochtinbrengende crème met een breed spectrum beschermingsfactor 30 is altijd een goede keuze. Een beschermingsfactor voorkomt vroegtijdige huidveroudering ten gevolge van schade door de zon. Kies Olay Regenerist Whip Dagcrème met SPF 30 voor directe absorptie en een licht gevoel. Probeer 's nachts Olays Retinol24 Nachtcrème die je huid direct voor 24 uur hydrateert, waardoor hij zacht en soepel aanvoelt.

Waarom retinol een goede toevoeging aan je huidverzorgingsroutine kan zijn

Retinol kan een goede toevoeging zijn aan je huidverzorgingsroutine als je in de 30 of ouder bent. Het is een vorm van vitamine A en een van de krachtigste anti-aging huidverzorgingsbestanddelenvan het decennium. Het helpt celvernieuwing van de oppervlaktehuid voor een gezondere, jonger ogende huid.

Omdat het natuurlijke vermogen van je huid om zichzelf te herstellen 's nachts actiever is dan overdag, hebben we onze Retinol24 collectie ontwikkeld, die de kracht van ons eigen retinoïdecomplex combineert met vitamine B3.

Beperk het uiterlijk van pigmentvlekken, rimpels en fijne lijntjes met behulp van onze Retinol24 nachtcrème, nachtserum en nacht oogcrème en wordt wakker met een jonger ogende, stralende huid.

Levensstijlfactoren

Het heeft niet voor niets een schoonheidsslaapje! Je huid gaat in de herstelmodus wanneer je slaapt, daarom is een goede nachtrust cruciaal voor je huid.

Actief blijven is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor je lichamelijk en geestelijk welzijn. Je hogere hartslag tijdens het sporten levert meer zuurstof en voedingsstoffen door het hele lichaam, ook naar je huidcellen waardoor de gezondheid ervan beter wordt. Ontdek meer over waarom je huid van sporten profiteert.

Zorg vandaag voor je huid zodat je morgen zonder spijt wakker kunt worden. Als je je nu inzet voor een goede huidverzorgingsroutine als je in de 30 bent, hoef je je geen zorgen te maken; je weet dat je er alles aan doet om je stralende, gezond ogende huid te behouden. Volg bovenstaande tips en voeg retinol aan je routine toe, je huid zal je er dankbaar voor zijn.

ARTIKELENDIE JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT VINDT

alt text

Olay’s anti-verouderende huidverzorgingsroutine

4 minuten

Wil jij je zelfverzekerd voelen in je eigen huid? Wil jij stappen zetten om een gezonde en frisse uitstraling te behouden? Ontdek met Olay een anti-verouderende huidverzorgingsroutine die de jeugdige gloed van je huid verbetert, zodat anderen naar je leeftijd kunnen blijven raden.

alt text

Olay’s ultieme gids voor de behandeling van droge huid

3 minuten

Genoeg van een doffe, strakke, jeukerige en schilferige huid? Geen idee wat de droge huid op je gezicht veroorzaakt of hoe deze moet worden behandeld? Olay is hier om te helpen en je te vertellen wat te doen bij een droge huid. Ontdek wat de meest voorkomende oorzaken zijn van droge of gevoelige huid, hoe je je huid kunt hydrateren met een vochtinbrengende crème, hoe je je huid van binnenuit kunt hydrateren en hoe je de droge huid rond je ogen kunt behandelen.

alt text

Beperken en voorkomen van fijne lijntjes en oogrimpels

3 minuten

Wijsheid komt met de jaren – en daarmee een acceptatie van wat je wel en niet kunt veranderen. Hoewel je de tijd niet kunt stilzetten, kun je wel de tol beperken die veroudering van je huid eist, vooral als het aankomt op het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels onder je ogen. Olay helpt je rimpels onder de ogen te behandelen.

ROUTINEDIE WIJ AANBEVELEN

02 STIMULEER

alt textalt text

Retinol24 Nachtserum

Nachtserum

Verzacht en hydrateert

03 BEHANDEL

alt textalt text

Total Effects Transformerende Oogcrème

Oogcrème

Voor ogen die er jonger uitzien

04 BRENG VOCHT IN

alt textalt text

Regenerist Whip Dagcrème met SPF 30

Dagcrème SPF

Hydrateert en beschermt

Deel dit artikel: