Nachtserum

Retinol24 Nachtserum

Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
4.1
Beoordelingen 24 lezen
Olay Retinol 24 Night Serum | Fragrance Free, 40ml
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
4.1
Beoordelingen 24 lezen
  • Nachtserum voor zichtbare gladdere en stralendere huid
  • Een formule met twee van de krachtigste huidverzorgende bestanddelen: retinoïdecomplex en vitamine B3
  • Hydrateert je huid 24 uur met zichtbare verbeteringen in fijne lijntjes en rimpels, gladheid, helderheid, versteviging en donkere vlekjes en poriën
  • Actieve bestanddelen dringen 10 lagen diep door in het huidoppervlak
  • Speciaal ontworpen voor de nacht, wanneer de huid het meest ontvankelijk is
  • Ontworpen zonder kunstmatige kleurstoffen, geurstoffen en oliën. Geschikt voor dagelijks gebruik
stralende huid
stralende huid
hydrateert intensief
hydrateert intensief
fijne lijntjes en rimpels
fijne lijntjes en rimpels
Maak je

routine compleet

Laat het ons weten

Beoordelingen en recensies

Schrijf een recensie
03/27/2022
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

Ik heb dit product ontvangen via Roamler om te testen voor Olay. Al na 1 week voelde ik het verschil aan mijn huid. Het serum hydrateert goed en het trekkerige gevoel was verdwenen na lang zoeken. Helaas kreeg ik er met mijn gevoelige huid uitslag van, waardoor ik het niet verder kan gebruiken. Het beloofde hydraterende resultaat was er wel, jammer.
Was deze beoordeling handig voor jou?
03/07/2022
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

Ik heb dit product ontvangen via Roamler om te testen voor Olay. Ik heb het serum nu een paar weken uitgeprobeerd. Wat me opvalt is de dikte van het serum, het is heel dun, en om mijn gezicht en hals te bedekken heb ik wel 2 pipetjes serum nodig. Het serum is inderdaad parfumvrij en ruikt dus ook nergens naar. Ik vind het heel fijn dat ik ‘s morgens voel dat ik een heel zachte huid heb. Ik heb zelf een heel gevoelige huid en dat is geen probleem. Ik gebruik het nog te kort om te zien of ik echt minder lijntjes zie, en ik ben ook benieuwd hoe lang ik met deze verpakking doe. Voor het merk Olay vind ik het serum best prijzig. Maar als het voor dat geld echt iets aan de lijntjes doet heb ik dat er voor over.
Was deze beoordeling handig voor jou?
03/06/2022
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

Ik heb dit product ontvangen via Roamler om te testen voor Olay. Ik heb dit serum nu een aantal weken getest en ik ben positief verrast. Mijn huid was zo droog, het brokkelde gewoon af. Mijn make-up bleef ook niet goed meer zitten en zonder make-up was het ook ondraaglijk. Geen enkele moisturiser heeft het probleem kunnen verhelpen, dus toen ik zag dat dit serum gaat voor 24 uur hydratatie wist ik al snel dat ik dit product moest testen. Mijn huid voelt meteen heel zacht aan! Ik breng het ‘s avonds aan en de volgende dag voelen mijn wangen nog steeds verzorgd en zacht aan. Ik ben echt verrast, ik had dit niet verwacht. Ook heb ik een sterke afkeer tegen gezichtsverzorging met een sterke parfumeur, dus ik ben voor parfumvrij gegaan. Er zit absoluut geen geur aan dus perfect. Ik zou het product dan ook zeker aanraden. Het enige wat mij dwars zit is dat er best weinig product in het flesje zit. De drupper doet het goed, maar ik merk dat er gewoon weinig inhoud is. Ook de verpakking oogt een beetje goedkoop. Het is plastic en de paarse kleur is zodanig gemute, dat het oud lijkt. Verpakking kan beter, maar het product doet gelukkig wat het belooft!
Was deze beoordeling handig voor jou?
Producten

die je ook misschien ook fijn vindt