Serum

Olay Hyaluronic24 + Vitamine B5 Dagserum

Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
4.4
Beoordelingen 34 lezen
Product fles: OLAY - HYALURONIC24 + VITAMIN B3 - serum
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
4.4
Beoordelingen 34 lezen
  • Dagserum met Hyaluronzuur, Vitamine B5 & Niacinamide
  • Hydraterende crème die snel intrekt voor 24 uur hydratatie
  • Een zichtbaar gezonde en gehydrateerde huid vanaf dag 1
  • De vochtbarrière van de huid is versterkt na slechts één keer aanbrengen
  • Na 14 dagen ziet de huid er gladder en gezonder uit
  • Dringt diep door in het huidoppervlak, houdt vocht vast en hydrateert je huid de hele dag door
  • Parfumvrij & Dermatologisch getest
  • Licht, maar voedend serum, niet-vettig en niet-comedogeen (verstopt de poriën niet)
Maak je

routine compleet

Laat het ons weten

Beoordelingen en recensies

Schrijf een recensie
03/12/2023
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

De serum trekt snel in en de huid voelt goed gehydrateerd aan. Ik vind de serum veel weg hebben van een primer, de huid voelt gelijk glad aan. Na een aantal weken testen voor Olay via Roamler, heb ik gemerkt dat mijn huid minder droog aanvoelt. Ik kan zelf slecht tegen parfum dus het grootste voordeel van deze serum vind ik dat het parfumvrij is. De grote fles vind ik wel een nadeel, het is lastig om de serum uit de fles te krijgen. Ik moet het meerdere keren proberen voordat er eindelijk wat product in het pipetje komt. Dit zou ik verwachten bij een bijna lege fles maar niet bij een nieuwe volle fles.
Was deze beoordeling handig voor jou?
03/12/2023
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

Via Roamler heb ik voor Olay de Hyaluronic24 vitamin B5 Serum mogen testen. Het serum zit in een opvallend blauw potje en je brengt het aan met een pipetje. Bij het eerste gebruik viel mij op dat de pipet niet goed werkte; er kwam nauwelijks serum in de pipet. Hierdoor moest ik telkens meerder keren proberen om de pipet te vullen. Dit ging lastig. Het serum is een lichte variant, die prettig ruikt en snel opgenomen wordt door mijn huid. Direct na het aanbrengen merkte ik de verfrissende werking en na een paar uur voelt mijn huid gevoed en perfect gehydrateerd aan. Dit gevoel houd ik de hele dag. Erg fijn! Er staat op de verpakking dat ik na 14 dagen dagen een gladdere en gezonder uitziende huid zou moeten hebben, maar dit effect heb ik niet gemerkt. Ik vind het serum een heerlijke toevoeging aan mijn huidverzorgingsroutine. Vooral in combinatie met de Hyaluronic24 vitaminB5 dagcrème van Olay.
Was deze beoordeling handig voor jou?
03/12/2023
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

Het serum met hyaluron van Olay zit in een luxe verpakking. Het flesje is makkelijk in gebruik omdat er een handige pipet op zit.Hierdoor komt er nooit teveel uit in 1 keer. Ik ben blij dat ik dit serum heb mogen testen via Roamler. Het trekt snel in en mijn gezicht voelt glad aan. Het is parfumvrij en daardoor zeker geschikt voor een wat gevoelige huid. Een fijn product in combinatie met de dag gel en oog gel
Was deze beoordeling handig voor jou?
Producten

die je ook misschien ook fijn vindt