Doorgaan naar artikelDoorgaan naar zoeken
Olay logo

Alles Over Retinolcrème Voor Onder De Ogen

2 minuten

Heb je de eerste rimpels gezien of beginnen zich wallen of donkere kringen onder je ogen te vormen? Misschien heb je gehoord over de voordelen van retinol voor een beter uiterlijk van de huid onder je ogen en wil je er meer over weten. Bij Olay zit je goed! Wij hebben de antwoorden op veelgestelde vragen over oogcrèmes die retinol bevatten en vertellen hoe je Olays eigen Retinol24 nacht oogcrème moet gebruiken en hoe dit krachtige bestanddeel je helpt bij specifieke oogproblemen zoals donkere kringen en fijne lijntjes.

MOET JE RETINOL ONDER JE OGEN GEBRUIKEN?

Ja, absoluut. Weliswaar is retinol – een vorm van vitamine A – een krachtig bestanddeel en is de huid onder je ogen gevoelig, er is geen reden waarom je de geweldige voordelen van retinol zou moeten missen.

Olay heeft Retinol24 Nachtoogcrème ontwikkeld zodat je zult merken dat fijne lijntjes en rimpels minder worden.

Denk er aan dat, omdat de huid rond de ogen buitengewoon gevoelig is, je een oogcrème nodig hebt die speciaal voor dit gebied is ontwikkeld. Het gebruik van je gebruikelijke moisturiser kan gevaarlijk zijn omdat de huid rond de ogen bijzonder gevoelig is.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN OOGCRÈME MET RETINOL?

Olays Retinol24 Nachtoogcrème met onze eigen retinoïdeformule met vitamine B3 maakt dat je huidskleur er egaler uitziet, de textuur zachter is en de aanblik van fijne lijntjes, rimpels en donkere kringen minder is waardoor je huid er zichtbaar gladder en stralender uitziet.

Onze Night Eye Cream dringt tot wel 10 lagen diep in je huid door, hydrateert direct en gedurende 24 uur en optimaliseert de celvernieuwing aan de oppervlakte, waardoor je huid zacht en soepel aanvoelt.

WANNEER BEGIN JE MET HET GEBRUIK VAN OOGCRÈMES MET RETINOL?

Je hoeft niet te wachten met het gebruik van oogcrèmes met retinol totdat je fijne lijntjes en rimpels ziet. Als je al wallen, rimpels of donkere kringen in het gebied rond je ogen hebt gezien, kan een oogcrème met retinol uiteraard van pas komen bij het aanpakken van deze huidproblemen.

HOE BRENG JE RETINOL ONDER DE OGEN AAN?

Gebruik Olays Retinol24 Nachtoogcrème elke avond als onderdeel van je huidverzorgingsroutine's avonds en word elk morgen wakker met een jonger ogende, stralende huid. Gebruik Olay dagelijks gedurende 28 dagen. Zie hoe je huid echt verandert.

Breng op de gereinigde huid voorzichtig de nachtcrème aan op de huid rond de ogen. Besteed vooral aandacht aan het gebied onder de ogen en die gebieden met lijntjes of rimpels.

Ga voor een directe hydratatie die tot wel 24 uur duurt verder met Olay Regenerist 3-zone Anti-Verouderings Nachtcrème over het hele gezicht.

KUN JE RETINOL DAGELIJKS GEBRUIKEN?

Lees het etiket van het product dat je gebruikt. Wij hebben onze Retinol24 Nachtoogcrème speciaal ontwikkeld zodat hij voor dagelijks gebruik geschikt is.

HELPT RETINOL BIJ DE VERSTEVIGING VAN DE HUID EN BEPERKT HET FIJNE LIJNTJES EN DONKERE KRINGEN?

De huid rond het oog is tot wel 40% dunner en daarom is het hier waar fijne lijntjes en rimpels normaal gesproken het eerst verschijnen. Het goede nieuws is dat er state-of-the-art huidverzorgingsproducten bestaan, zoals Olays Retinol24 Night Eye Cream, waarmee je zichtbare verbeteringen zult zien in versteviging en je ervaart een onmiddellijke hydratatie die 24 uur duurt om deze veelvoorkomende huidproblemen tegen te gaan.

BEPERKT RETINOL WALLEN ONDER DE OGEN EN GEZWOLLENHEID?

Absoluut. De retinol in Olays Night Eye Cream laat de huidtextuur er niet alleen egaler uitzien, maar het doet de huid ook steviger aanvoelen.

Het kan zijn dat je je zorgen maakt over je huid in het gebied rond de ogen, maar er zijn dingen die je kunt doen om imperfecties te beperken en er zo lang mogelijk jonger uit te blijven zien. Een daarvan is een oogcrème met retinol toevoegen aan je avondroutine.

Je kunt elke avond profiteren van de voordelen van retinol voor de huid onder en rond je ogen om de volgende morgen met een stralende en gladde huid wakker te worden.

ARTIKELENDIE JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT VINDT

alt text

Olay’s gids over hoe je omgaat met donkere kringen en wallen onder je ogen

3 minuten

Heb je donkere kringen onder je ogen en wil je weten hoe je er van af komt? Heb je er genoeg van er moe uit te zien wn wil je een huid die er jonger uitziet? Olay biedt uitkomst. Ontdek wat donkere kringen rond je ogen veroorzaakt en hoe je ze met Olay kunt behandelen.

alt text

Hoe beperk je of kom je van gezwollen ogen af

3 minuten

Zien je ogen er gezwollen uit? Dan ben je niet de enige. Onze ogen zijn de eerste dingen die mensen van ons zien. Dan is het normaal dat je wilt dat ze er zo levendig en mooi uit zien als maar kan. Lees verder om te weten te komen wat gezwollen ogen veroorzaakt en hoe je ervan afkomt!

alt text

Wat is retinol en wat zijn de voordelen ervan?

2 minuten

Altijd al retinol willen uitproberen, maar bezorgd over huidirritatie? Of heb je veel over retinol gehoord en wil je meer weten? Lees dan verder en ontdek waar retinol goed voor is, zijn voordelen en hoe je het moet gebruiken.

ROUTINEDIE WIJ AANBEVELEN

01 REINIG

alt text

Cleanse Reinigingsmelk

Reinigingsmelk

Reinigt en verfrist

02 STIMULEER

alt textalt text

Regenerist 3-zone Verstevigend Serum

Serum

Verstevigt en hydrateert

03 BEHANDEL

alt textalt text

Retinol24 Nachtoogcrème

Nachtoogcrème

Verzacht en hydrateert

04 BRENG VOCHT IN

Retinol 24 NachtcrèmeOlay Retinol 24 Hydraterende Nachtcrème

Retinol 24 Nachtcrème

Nachtcrème

Verzacht en hydrateert

Deel dit artikel: