Dagcrème

Regenerist Ultra Rich Rijke Niet-Vette Dagcrème Parfumvrij

Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
4.5
Beoordelingen 44 lezen
Olay Regenerist Ultra Rich Dagcrème Parfumvrij
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
4.5
Beoordelingen 44 lezen
  • Deze dagelijkse gezichtscrème hernieuwt de natuurlijke gloed van je huid zichtbaar
  • De crème heeft een rijke textuur, smelt bij het aanbrengen en absorbeert snel, waardoor je huid niet vettig aanvoelt
  • Unieke formule met vitamine B3, peptiden en sheaboter
  • Dringt tot 10 lagen diep het huidoppervlak
  • Hydrateert gedurende 24 uur de huid intens
  • Verbetert de huidtextuur door de vernieuwing van het oppervlak te stimuleren
  • Transformeert de huid zichtbaar in 28 dagen
stralende huid
stralende huid
hydrateert intensief
hydrateert intensief
fijne lijntjes en rimpels
fijne lijntjes en rimpels
Maak je

routine compleet

Laat het ons weten

Beoordelingen en recensies

Schrijf een recensie
05/10/2021
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

Ik gebruik deze dagcrème nu een tijdje. Hiervoor gebruikte ik een simpele hydraterende crème, maar omdat ik deze crème mocht uitproberen, kwam ik erachter dat een rijkere, vettere crème heel goed bij mijn huid past. De crème voelt bij het opbrengen best vet en dik aan, maar hij trekt heel snel in en hoewel ik in het begin verwachtte dat hij er heel vet zou blijven aanvoelen, was de vettigheid snel weggetrokken en voelde mijn huid zacht en ‘normaal’. Blijkbaar heeft mijn gezichtshuid deze rijke crème echt nodig voor een goede verzorging.
Was deze beoordeling handig voor jou?
05/10/2021
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

Een heerlijke parfumloze voedende dagcrème. Door de vele weersveranderingen kreeg ik een droge huid. Deze volle rijke crème heeft m'n huid weer in evenwicht gebracht. Nu ik de crème zo'n 2 weken test merk ik dat mijn huid al aardig wat stralender, meer effen en elastischer is geworden, vooral bij mijn kaaklijn en jukbeenderen. Een ingredient waar ik heel enthousiast over bent is Niacimide, die ook goed werkt om vlekjes na oneffenheden op te lossen. Qua rimpels merk ik niet echt veel, maar dat kan ook komen omdat ik nog een vrij jonge huid (33 jaar) heb, en nog niet echt 'last' van rimpelvorming heb. Olay Regenerist ultra rich daycream zou ook als remmer tegen rimpels werken en nieuwe rimpels mogelijk vertragen, ik blijf dit dus lekker smeren!
Was deze beoordeling handig voor jou?
05/10/2021
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

Ik ben erg te spreken over deze dagcrème. Het is een dikke, volle crème. Boterachtig. De crème is lekker vet tijdens het aanbrengen, maar trekt zeer snel in en voelt de hele dag niet meer vettig. (Ook niet onder mijn mondkapje.) Dat vind ik heel fijn! Tijdens het testen van dit product, merkte ik dat mijn huid steviger aanvoelde. Ik ben benieuwd hoe het aan zal voelen na een langere periode gebruiken. De crème is parfumvrij. Je ruikt ook echt niks. De volgende keer zou ik de crème mét parfum kopen, omdat ik het juist heerlijk vind als je de geur wel ruikt.
Was deze beoordeling handig voor jou?
Producten

die je misschien ook fijn vindt