BB Crème SPF

Total Effects BB Crème Medium Huidtint met SPF 15

Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
4
Beoordelingen 9 lezen
Olay Total Effects touch of foundation for medium skin tone  - new SI1
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
4
Beoordelingen 9 lezen
  • Olay Total Effects 7in1 BB-dagcrème voor medium tint met beschermingsfactor 15
  • Een klein beetje onderlaag egaliseert direct de huid
  • Bestrijdt de 7 tekenen van ouderdom voor een stralende en geweldige huid
  • 7 voordelen in één houden de huid op zijn stralende best met een egale kleur
  • Breed spectrum beschermingsfactor 15 beschermt tegen schade door de zon
  • Exfolieert om het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid te verbeteren
  • Snel absorberende, niet-vette formule
  • Verstopt de poriën niet
Maak je

routine compleet

Laat het ons weten

Beoordelingen en recensies

Schrijf een recensie
05/22/2022
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

Ik heb het product kunnen kopen via Roamler om te testen voor Olay en ik ben enthousiast over het product. Het is een fijne crème die goed smeert en prettig aanvoelt op de huid. Het geeft een mooi egaal effect, zonder dat je het heel erg ziet. Voor mijn huidskleur (licht, blond met blauwe ogen) is de medium net iets te donker. Nu in het voorjaar gaat het goed, maar in de winter zal de tint net iets te donker zijn. Maar dat is vooral de kleur, over het product zelf ben ik erg tevreden!
Was deze beoordeling handig voor jou?
05/20/2022
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

Ik wilde graag de Olay Total Effects 7in1 BB Crème testen, omdat ik de laatste tijd vaak voor een natuurlijke look ga. Ik vind foundation soms iets “too much”, dus een BB crème leek mij wel praktisch. Verzorgen en concealen in 1, handig. Ik had al eerder een (parfumvrije) dagcreme van Olay geprobeerd en die was erg goed bevallen. Deze BB crème heeft ook de goede eigenschappen van een voedende dagcreme, met spf15, plus een vleugje foundation. Het is wel jammer dat er maar 2 kleur opties zijn. Ik ben best wel “bleek”, maar lichte foundation is soms erg wit en dan zie ik er niet gezond uit. Ik heb de afgelopen paar werken de medium-dark getest. De eerste keer schrok ik erg van de donkere kleur, maar eenmaal aangebracht op mijn gezicht werd de kleur een stuk minder duidelijk en leek het goed te mengen met mijn eigen huidskleur. Enige nadeel wat ik heb gemerkt is, dat de bb Cream niet goed samengaat met andere producten. Ik heb nu namelijk een aantal keer gehad dat mijn gezicht lijkt te vervellen, maar dat is dan het product dat gaat korrelen. Als ik alleen mijn gezicht heb gewassen en direct de bb creme aanbreng, gaat het wel goed. Verder een prima bb crème die snel aan te brengen is en de hele dag goed voelt. Het pompje is ook erg handig, het is namelijk zo’n airless pump. De bodem komt steeds omhoog en als het op is, kun je ook niet meer pompen. Dan weet je meteen dat je ook echt alles hebt gebruikt. Ik heb het product kunnen kopen via Roamler om te testen voor Olay.
Was deze beoordeling handig voor jou?
05/18/2022
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

Normaal gesproken gebruik ik alleen dag- en nachtcrème, maar ik was erg benieuwd of deze bb cream voor een wat egalere look kon zorgen zonder lang bezig te zijn. Ik was dus ook erg blij dat ik het product heb kunnen kopen via Roamler om te testen voor Olay. De crème is niet zwaar, ruikt voor mij iets te heftig en ik vind het super fijn dat het spf15 heeft. Je bent dus in 1x klaar met deze crème, scheelt tijd in de ochtend. Ik fiets veel en met dit warme weer merk ik dat het niet helemaal fijn blijft zitten, ook gaat het meer glimmen dan wanneer ik minerale poeder gebruik. Voor mij is het een makkelijk product voor af en toe gebruik.
Was deze beoordeling handig voor jou?
Producten

die je misschien ook fijn vindt