Dagcrème

Regenerist Whip Dagcrème Parfumvrij

Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
4.6
Beoordelingen 41 lezen
Regenerist Whip  Dagcrème Parfumvrij SI1
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
4.6
Beoordelingen 41 lezen
  • Dagelijkse gezichtscrème hernieuwt de natuurlijke gloed van je huid zichtbaar
  • Lichte textuur en matte afwerking voor een vette tot gecombineerde huid
  • Geformuleerd met vitamine B3 en aminopeptiden, twee krachtige huidverzorgingsbestanddelen
  • Dringt tot 10 lagen diep door in het huidoppervlak
  • Gezichtscrème hydrateert de huid intens gedurende 24 uur
  • Verbetert de huidtextuur door de vernieuwing van de oppervlaktecellen te verbeteren
  • Transformeert de huid zichtbaar in 28 dagen
verzacht de huid
verzacht de huid
hydrateert intensief
hydrateert intensief
werkt als een primer
werkt als een primer
licht
licht
Maak je

routine compleet

Laat het ons weten

Beoordelingen en recensies

Schrijf een recensie
05/10/2021
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

Een crème zo zacht als room... Tja, wat verwacht je dan... Het is een luchtige roomachtige crème die waterig wordt op het moment dat je hem op je gezicht en hals smeert. Hij smeert erg lekker en goed uit. Zelfs als je royaal bent ermee dan trekt hij ook snel in. Echter bij een wondje wil je nog wel even schrikken, dan prikt het best. Ik vond het fijn om deze crème te testen. Had hem al vaak in mijn handen gehad maar wist niet zo goed wat ik met "whipcream" aan moest. Nu ken ik het geheim ervan. En het is goed bevallen. Had hem graag in combinatie met de nachtcrème geprobeerd voor het bredere effect. Vind de crème als basis voor make-up ook erg fijn. Hij maakt je huid gladder. En ik had het idee dat mijn huid er ook gezonder door uit ging zien. Voor mij een hele fijne crème die ik graag nog in combinatie met de nachtcrème wil proberen!!!
Was deze beoordeling handig voor jou?
05/10/2021
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

Een fijne dagcrème voor een superzachte huid. De crème lijkt bijna te smelten op je huid en trekt meteen in. Daarna voelt de huid super zacht aan. Ik heb een zeer gemengde huid met af en toe droge plekjes en ook vettere zones. Deze dagcrème was heel fijn voor de vettere zones, deze voelden zeker niet meer vet aan. De droge plekjes waren niet meteen zichtbaar, maar bij het toepassen van foundation wordt dat toch wat droog en korrelig. Na een week testen kan ik helaas nog niets zeggen over het effect op rimpels.
Was deze beoordeling handig voor jou?
05/10/2021
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

Na deze 'whip'creme een aantal weken te hebben gebruikt, kom ik tot de conclusie dat hij zeer goed hydrateert bij huidtypes die vaker reacties geven op ingredienten in geperfumeerde producten. Ik zou hem met name aanraden voor de dagen dat je minder vaak buiten bent. Ik heb in het verleden vaak reacties gekregen op Olaz producten met geur/kleur in, dus was blij deze variant te kunnen testen. De creme heeft inderdaad geen bloemerige geur... maar ook geen chemische. Dat is wel zo prettig. De eerste dagen was mijn huid iets roder na het aanbrengen, maar dit trok snel weg. Helaas zit er geen SPF in (wel jammer in dit jaargetij) en ben ik vaak buiten geweest, waardoor ik een extra product erbij moest gebruiken.
Was deze beoordeling handig voor jou?
Producten

die je misschien ook fijn vindt