Oogcrème

Total Effects Transformerende Oogcrème

Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
4
Beoordelingen 8 lezen
Olay Total Effects Eye Transforming Cream
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
4
Beoordelingen 8 lezen
  • Zorgt voor gezondere, jonger uitziende ogen
  • Alles-in-één-behandeling, levert 7 voordelen voor de huid rond de ogen
  • Bewezen vitaminerijk complex
  • Snel absorberend
Maak je

routine compleet

Laat het ons weten

Beoordelingen en recensies

Schrijf een recensie
05/29/2022
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

Ik heb dit product kunnen kopen via Roamler om te testen voor Olay. Zo blij dat ik dit product heb mogen testen. Voorheen dacht ik dat een aparte oogcrème onzin was. Na het gebruik van deze oogcrème weet ik dat dit niet zo is. Van de crème hebt je maar een kleine hoeveelheid nodig. De crème trekt snel in. Doot het tintje maskeert het direct de wat donkere huid onder de ogen. Het glimmertje in de crème zorgt weer voor een frisse uitstraling. Kortom ik ben verkocht. Deze oogcrème ga ik zeker in de toekomst kopen.
Was deze beoordeling handig voor jou?
05/18/2022
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

Ik heb het product kunnen kopen via Roamler om te testen voor Olay en gebruik het nu zo'n 2,5 week. Prettige oogcrème, smeert goed uit en verzacht de fijne lijntjes rond de ogen. Het nadeel vind ik, dat het in een potje zit, daardoor zit je er altijd met je vingers in en neem je al snel te veel. Liever had ik het in een fles met pompje gehad. Ik heb het idee dat de crème als een concealer zijn werk doet, namelijk harde lijnen verzachten en donkere kringen camoufleren. De werking als oogcrème met zijn 7 voordelen, haal ik er niet uit. Het egaliseert mooi en verzacht, maar mijn donkere kringen zitten er altijd nog..... Op zich dus een prima oogcrème, als je een concealer voor rond je ogen zoekt.....
Was deze beoordeling handig voor jou?
05/18/2022
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

Afgelopen periode heb ik Olay Total Effects Oogcrème mogen testen. Ik heb het product kunnen kopen via Roamler om te testen voor Olay. Ik vind de oogcrème een mix tussen concealer en oogcrème. De crème geeft de ogen een frisse uitstraling en vervaagt donkere verkleuringen. De crème zit in een potje en je neemt snel teveel van het product. Ik vind een tube dan beter. Fijn voor de huid dat er vitamine C en B3 inzit.
Was deze beoordeling handig voor jou?
Producten

die je ook misschien ook fijn vindt