ERVAAR

DE NIEUWE GENERATIE

VAN DE GELIEFDE RETINOLFORMULE VAN OLAY

  • Geïnspireerd door het succes van de Retinol24-productlijn heeft Olay zijn bestseller-nachtcrème een MAX-boost gegeven met 20% extra retinol-complex*.

  • De nieuwste innovatie van Olay is de Retinol24 MAX-productlijn, die is gebaseerd op 12 jaar ontwikkeling en het wetenschappelijk onderzoek voor de originele, geliefde Retinol24-formule.

  • Deze nieuwe productlijn bevat de hoogste concentratie retinol ooit. De doorontwikkelde samenstelling zit boordevol met de krachtigste formule van Olay met retinol en Vitamine B3 (niacinamide), in combinatie met 40% extra hydraterende ingrediënten tegen een droog gevoel.

  • 's Nachts kan je huid zichzelf actiever repareren dan overdag. Olay Retinol24 MAX ondersteunt dit natuurlijke verjongingsproces en werkt de hele nacht door, zodat je heerlijk slaapt en wakker wordt met een gladde, stralende huid.

* in vergelijking met Olay Retinol24

Wat is Retinol?

Retinol is een vorm van Vitamine A en hét beautymiddel van deze tijd

Hoe werkt Retinol?

Retinoïdes stimuleren de vernieuwing van de huidcellen aan de oppervlakte.

Wat voor verschil maakt dit?

Een effectieve vernieuwing van de huidcellen aan de oppervlakte is onmisbaar voor een gladde en stralende huid. Deze huidverjonging is een natuurlijk proces, dat echter al vanaf je dertigste langzamer wordt en minder goed werkt. Onze Retinol24-technologie helpt je huid weer aan een natuurlijke, gezonde uitstraling.

Niet iedere retinol is even goed:

Wat is Retinol? Section Img

STABILITEIT

Retinol werkt indrukwekkend goed, maar het is extreem moeilijk om het actieve ingrediënt stabiel te houden voor een effectieve werking. Na 5 jaar onderzoek en ontwikkeling en tests met ruim 10.000 vrouwen, heeft Olay een unieke formule ontworpen die de retinol vanaf het eerste tot het laatste gebruik bewezen stabiel houdt.

EFFECTIVITEIT

De formule van Olay bevat niet alleen een krachtig retinol-complex, maar zorgt er ook voor dat de actieve ingrediënten diep doordringen in de huid, zodat ze het verjongingsproces maximaal stimuleren. Bovendien bevat de formule meer retinol dan die van sommige concurrenten, met een mix van twee soorten: retinyl-propionaat en pure retinol. De actieve retinol dringt beter en dieper door in de huid dan bij andere retinol-producten op de markt.

VOCHTINBRENGENDE WERKING

Alle Retinol24 MAX producten hydrateren de huid onmiddellijk voor 24 uur om de uitdrogende werking van Vitamine A tegen te gaan. Hierdoor voelt je huid heerlijk zacht en soepel aan.

Collectie

RETINOL24 MAX

RETINOL24 MAX IN JE

BEAUTYROUTINE VOOR 'S AVONDS