Doorgaan naar artikelDoorgaan naar zoeken
Olay logo

GENIET VAN MAXIMALE RETINOL MET DE

NIEUWE RETINOL24 MAX PRODUCTEN VAN OLAY

ERVAAR

DE NIEUWE GENERATIE

VAN DE GELIEFDE RETINOLFORMULE VAN OLAY

  • Geïnspireerd door het succes van de Retinol24-productlijn heeft Olay zijn bestseller-nachtcrème een MAX-boost gegeven met 20% extra retinol-complex*.

  • De nieuwste innovatie van Olay is de Retinol24 MAX-productlijn, die is gebaseerd op 12 jaar ontwikkeling en het wetenschappelijk onderzoek voor de originele, geliefde Retinol24-formule.

  • Deze nieuwe productlijn bevat de hoogste concentratie retinol ooit. De doorontwikkelde samenstelling zit boordevol met de krachtigste formule van Olay met retinol en Vitamine B3 (niacinamide), in combinatie met 40% extra hydraterende ingrediënten tegen een droog gevoel.

  • 's Nachts kan je huid zichzelf actiever repareren dan overdag. Olay Retinol24 MAX ondersteunt dit natuurlijke verjongingsproces en werkt de hele nacht door, zodat je heerlijk slaapt en wakker wordt met een gladde, stralende huid.

* in vergelijking met Olay Retinol24

VOOR WIE IS DEZE PRODUCTLIJN GEMAAKT?

De Retinol24 MAX nachtcrème, het nachtserum en de oogcrème zijn geschikt voor de meeste huidtypes.

De parfumvrije formule is speciaal samengesteld voor maximale vochtinbrenging. Retinol24 MAX is de meest hydraterende productlijn van Olay, perfect voor iedereen die merkbare verbeteringen wil voor een gladde, stralende en stevige huid, met minder zichtbare vlekken, lijntjes en poriën. De productlijn is gemaakt voor mensen die nog geen ervaring hebben met retinol, en voor liefhebbers die hun huidverzorging naar een hoger niveau willen tillen.

WAT IS RETINOL?

Retinol is een vorm van Vitamine A en hét beautymiddel van deze tijd

HOE WERKT RETINOL?

Retinoïdes stimuleren de vernieuwing van de huidcellen aan de oppervlakte.

WAT VOOR VERSCHIL MAAKT DIT?

Een effectieve vernieuwing van de huidcellen aan de oppervlakte is onmisbaar voor een gladde en stralende huid. Deze huidverjonging is een natuurlijk proces, dat echter al vanaf je dertigste langzamer wordt en minder goed werkt. Onze Retinol24-technologie helpt je huid weer aan een natuurlijke, gezonde uitstraling.

NIET IEDERE RETINOL IS EVEN GOED:

alt text

STABILITEIT

Retinol werkt indrukwekkend goed, maar het is extreem moeilijk om het actieve ingrediënt stabiel te houden voor een effectieve werking. Na 5 jaar onderzoek en ontwikkeling en tests met ruim 10.000 vrouwen, heeft Olay een unieke formule ontworpen die de retinol vanaf het eerste tot het laatste gebruik bewezen stabiel houdt.

EFFECTIVITEIT

De formule van Olay bevat niet alleen een krachtig retinol-complex, maar zorgt er ook voor dat de actieve ingrediënten diep doordringen in de huid, zodat ze het verjongingsproces maximaal stimuleren. Bovendien bevat de formule meer retinol dan die van sommige concurrenten, met een mix van twee soorten: retinyl-propionaat en pure retinol. De actieve retinol dringt beter en dieper door in de huid dan bij andere retinol-producten op de markt.

VOCHTINBRENGENDE WERKING

Alle Retinol24 MAX producten hydrateren de huid onmiddellijk voor 24 uur om de uitdrogende werking van Vitamine A tegen te gaan. Hierdoor voelt je huid heerlijk zacht en soepel aan.

IK VOND DE ORIGINELE RETINOL GEWELDIG! IS MAX VOOR MIJ?

De originele Retinol24 producten zijn ideaal voor mensen met een vettiger huidtype or voor mensen die nog nooit retinol hebben gebruikt. De nieuwe Retinol24 MAX crèmes en serums zijn de juiste keus voor een wat drogere huid, die extra vochtinbrenging nodig heeft. Daarnaast is het ideaal voor nieuwe en ervaren gebruikers hun huid willen verzorgen met maximale retinol.

COLLECTIE

RETINOL24 MAX

Olay Retinol 24 MAX Nachtcrème

RETINOL24 MAX NACHTCRÈME

Deze volle, heerlijke moisturiser voelt direct goed als je jezelf insmeert: vochtinbrengend, maar niet vettig. Deze moisturiser is speciaal voor 's nachts, als laatste stap in je huidverzorgingsroutine voordat je naar bed gaat. Gebruik de nachtcrème bij voorkeur zonder Retinol24 MAX of Retinol24 Serum. Masseer hem in over je gezicht, hals en decolleté voordat je gaat slapen, en word wakker met een heerlijk stralende huid.

MEER TONEN
alt text

RETINOL24 MAX NACHTSERUM

Haal alles uit je schoonheidsslaap, met deze lichte formule die razendsnel wordt opgenomen door je huid. Doe ongeveer één pipetje serum in je handpalm en verdeel het lichtjes over je gezicht, hals en decolleté. Gebruik hierna je favoriete moisturiser van Olay om de formule optimaal vast te houden.MEER TONEN
alt text

RETINOL24 MAX OOGCRÈME VOOR 'S NACHTS

Deze oogcrème heeft een voedende, gladde textuur en geeft extra energie aan je retinol-routine – en aan je ogen! Gebruik de oogcrème bij voorkeur voordat je jouw favoriete Retinol24 MAX nachtcrème of serum aanbrengt. Smeer een kleine hoeveelheid (ongeveer zo groot als een erwtje) rondom je ogen en laat de crème zijn werk doen terwijl je slaapt.

MEER TONEN

DE RETINOL24 MAX COLLECTIE

De Retinol24 MAX collectie is speciaal samengesteld om goed te werken voor de meeste huidtypes. De parfumvrije formule levert maximale vochtinbrenging en Retinol24 MAX is de meest hydraterende productlijn van Olay. Het is een uitstekende keus voor iedereen die merkbare verbeteringen wil voor een gladde, stralende en stevige huid, met minder zichtbare vlekken, rimpeltjes en poriën.

RETINOL24 MAX IN JE

BEAUTYROUTINE VOOR 'S AVONDS

alt text

STAP 1

Reinig je huid twee keer om onzuiverheden zoals vuil, olie en make-up van je huid te verwijderen, zodat je crème en behandelingen optimaal kunnen werken.

alt text

STAP 2

Behandel probleemgebieden met speciale formules, zoals oogcrème voor de gevoelige huid rondom de ogen.

alt text

STAP 3

Kies de Retinol24 MAX nachtcrème of het serum en masseer of dep het product in je huid. Herhaal deze stap iedere avond.

STAP 4

STAP 4

Gebruik iedere ochtend een gezichtscrème met beschermingsfactor tegen de zon.