Ooggel

Olay Hyaluronic24 + Vitamine B5 Oogcontourgel

Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
4.6
Beoordelingen 34 lezen
Productpot: OLAY EYES - HYALURONIC24 + VITAMIN B3  - oog creme
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
4.6
Beoordelingen 34 lezen
  • Oogcontourgel met hyaluronzuur, Vitamine B5 & Niacinamide
  • Lichte gel die snel intrekt voor 24 uur hydratatie
  • Een zichtbaar gezonde en gehydrateerde huid vanaf dag 1
  • Hydrateert om de huid rond de ogen te verstevigen
  • Onze formule is speciaal ontworpen voor de delicate huid rondom de ogen en geeft een onmiddellijke hydraterende boost en oogverblindende resultaten
  • Lichte en snel absorberende formule die onmiddellijk verfrist en verkoelt
  • Parfumvrij
  • Niet-vettig en niet-comedogeen (verstopt de poriën niet)
Maak je

routine compleet

Laat het ons weten

Beoordelingen en recensies

Schrijf een recensie
03/12/2023
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

De oog gel trekt zeer snel in en de huid voelt goed gehydrateerd aan. Het is een prima basis voor onder de concealer. Na twee weken testen voor Olay via Roamler, heb ik gemerkt dat de huid rondom mijn ogen iets strakker aanvoelt. Het grootste voordeel vind ik dat het parfumvrij is, aangezien ik slecht tegen parfum kan. Het is een klein potje maar je hebt er ook maar weinig van nodig.
Was deze beoordeling handig voor jou?
03/12/2023
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

Via Roamler heb ik voor Olay de Hyaluronic24 vitamin B5 Oogcrème mogen testen. Normaal gebruik ik ook altijd een oogcrème, maar niet eerder heb ik een oogcontourgel geprobeerd. Het fijne van een gel is dat de substantie licht en verkoelend werkt, wat ik erg prettig vond bij het opsmeren in de ochtend. Het geeft een fris en voedend gevoel, de hele dag door. Ik gebruik de ooggel zelfs 's avonds. Het enige nadeel vond ik dat ik bij het opbrengen van mijn make-up rond de ogen soms wat last had van kleine stukjes losse ooggel, ondanks dat ik de ooggel goed had laten drogen. Maar bovenal geeft deze ooggel een heerlijke frisse en voedende boost aan mijn ogen. De hyaluronzuur en vitamine B5 verminderen op den duur hopelijk ook mijn rimpels rond de ogen.
Was deze beoordeling handig voor jou?
03/12/2023
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart

De oog gel van Olay met hyaluronzuur heb ik samen met de dag gel en het serum gebruikt gedurende de afgelopen 2 weken. Ik mocht de gel testen via Roamler. De oog gel is fijn in gebruik. Het is totaal niet vettig maar zorgt er toch voor dat de gevoelige huid onder mijn ogen gehydrateerd wordt. De gel is parfumvrij en voelt verkoelend aan. De fijne lijntjes zijn wat minder zichtbaar valt mij op. Een topper die nu echt bij mijn dagelijkse routine niet mag ontbreken!
Was deze beoordeling handig voor jou?
Producten

die je ook misschien ook fijn vindt